Nieuws

Shanice van de Sanden papt aan met Amerikaanse voetbalster


 

Na het Wereldkampioenschap vrouwenvoetbal zijn alle ogen gericht op de Nederlandse en Amerikaanse dames. En nu blijkt dat de teams best goed met elkaar overweg kunnen.

"Een voorbeeld voor het mannenvoetbal, in alle opzichten"

Sterspeler Shanice van de Sanden maakt furore op het veld en op Instagram. Met haar snelheid en flamboyante uitstraling weet de Oranje Leeuwin iedereen voor zich te winnen, zelfs haar tegenstanders. "Ze vertelde me dat het universum een foto van ons samen nodig heeft. Dus hier is 'ie", schrijft Shanice bij een foto van haar met Megan Rapinoe. De twee vierden de winst van de Amerikanen en de tweede plek voor de Nederlanders in Lyon, waar het kiekje is gemaakt. Megan heeft een relatie met Sue Bird, Shanice is single. 

En fans van de twee gaan los onder de foto. "Dit is waar voetbal om gaat: respect. Op het vrouwenvoetbal!", "Wat geweldig. Shanice, je bent mijn nieuwe favoriete speler sinds de wedstrijd tegen Zweden, dankzij jouw vreugde, snelheid en sterke spel", "Dit is prachtig" en "Een voorbeeld voor het mannenvoetbal, in alle opzichten" zijn een paar van de enthousiaste reacties. 

rtlnieuws

Tags: women's football, Megan Rapinoe

Comments powered by CComment

Mastodon