Nieuws

Kortt Buitenlands Nieuws Augustus 2023

Pink Melanin


Laatste update 27 augustis 2023
  Het onderwerp Gay Games '98 heb ik als opluchting ervaren dit jaar.

.De herinneringen daaraan zijn zoet en hilarisch. Marleen en Pauline hadden mij  in de coffeeshop 'Downtown' op de hoek van de Rgeuliersdwars geronseld. Ik zat op mijn gemak een kop thee en een croissant met een kuipje abrikozenjam te smikkelen dat ze aanschoven en mij  vertelde over het allereerste popstation.
Wel, ik heb de tijd van mijn leven gehad.

In de aanloop van de Gay Games hielp ik als redactielid bij 'PRIDE Radio'. .Het eerste Amsterdamse gaypopstation.
Het kantoor stond schuin boven de voormalige 'Havana' op de Reguliersdwars. En elke week, elke donderdag kwam er iemand langs van de Gay Games organisatie, elke week iemand anders.
Ik zat in de redactie en had de vragen voor de desbetreffende discojockey klaar staan.
De technicus heette Betty en was altijd stipt aanwezig. Mooie tijden.

Terug naar de realiteit:

Lily Rose Depp loopt met 070 Shake in West Hollywood. Liy Rose heeft een zwart stekelig zwart rubberen masker op. Is het voor de beauty? Lily Rose en Shake

 Als ze is uitgestapt is het masker af....

 lily rose en shake


18 augstus 2023


Het zal wennen worden nu de homofobische eredivisie in Nederland is begonnen. Nog één keer vergapen aan de beste fantastische dames voetballers op het wereldkampioenschap in Australië.PINKNEWS

Spanje’s Alba Redondo kust haar partner Cristina Monleónvna Spanje’s 5-0 Wereld Cup overwinning op Zambia. (Hannah Peters/FIFA/Getty)Spanje’s Alba Redondo kust haar partner Cristina Monleónvna Spanje’s 5-0 Wereld Cup overwinning op Zambia. (Hannah Peters/FIFA/Getty)

 Buiten het veld heeft Alba Redondo een relatie met vriendin Cristina Monleón, een professor aan de Katholieke Universiteit in Valencia die ook werkt als fysieke trainer bij het Spaanse nationale dansteam.

 De Australische voetbal dames, ook wel bekend las de Matildas laten zich ook niet onbetuigd over de liefde.STAR OBSERVER.

foto's van Niecy Nash haar instagram accountfoto's van Niecy Nash haar instagram account

 Gisteren deed Good Morning Gaymerica zijn naam echt eer aan (wat? Noemen andere mensen het niet zo?) toen Niecy Nash langskwam op de set om een vrijgezellenfeest te organiseren voor Robin Roberts en haar verloofde, Amber Laign.
AUTOSTRADDLE

 Nog één aflevering 'And Just Like That' met Sarah en Cynthia in de rollen van Che en Miranda. I
In de meest recente aflevering was ook nog een kleine bijrol voor Sam Smith als zichzelf die een kunstwerk uitzoekt in de galerie waar Charlotte werkt, . Maar wat ons aan het hart gaat als lesbi is Che die Miranda belachelijk maakt in hun stand-up optreden.


vlcsnap 2023 08 18 13h53m53s400Ze vond het niet grappig...

Kid Rock, een Euro-Amerikaanse roch artiest die tot voor kort zijn AR geweer op blikjes Bud Light leeg schoot om de reclame van transvrouw Dylan Mulvaney’s voor Bud Light, is gisteren gefotografeerd mèt een blikje Bud Light in zijn handen...INDEPENDENT

Kid Rock

Gedoe in de Verenigde Staten over het transschap. Nu is hier ook niet het laatste woord er over gezegd . Maar de manier waarop de conservatieve media misbruik maakt van Martina Navratilova's opvattingen is natuurlijk niet onverwacht.

Ik begrijp dondersgoed wat ze zegt.  Haar woorden worden helaas meteen uitgelegd alsof ze transfobisch is. Wat ze niet is. Ze heeft het over de biologische verschillen tussen man en vrouw. Zit geen woord frans bij.

Zelf heb ik er geen moeite mee dat er een transvrouw gebruik maakt van de kleedkamer. Ik neem dan aan dat de transdame in kwestie niet trots haar geslachtsdeel cq penis, tollie of piemel zal tonen. Nee, vrouwen hebben geen penis, tollie of piemel.
Of is dat een generatiekloof?

Er wordt natuurlijk, as usual op alle fronten door de medische wereld (die heel veel geld verdienen aan de transmensen) gesuggereerd dat het helemaal niet waar is en dat de transvrouwen precies hetzelfde zijn als de biologische vrouwen. Jeetje. Biologsche vrouwen ansich verschillen onderling al. Het laatse woord hierom trent is nog niet uitgesproken.

Heel goed dat volwassen mensen voor zichzelf mogen uitmaken of ze man of vrouw zijn. Schijnbaar is er een groep mensen die hetero denken wil als queer. Man of vrouw.
Het is legaal

Waar ik wat tegen heb is dat kinderen, zonder fiat van de ouders mogen doen wat ze willen. Kinderen met onvolgroeide hersenen.
 Nu al is het dat je als ouder van een kind van 12 jaar niet zomaar gegevens van je kind mag opvragen of een instantie mag de gegevens niet met je delen zonder consent van het 12 jarig kind.
Waar kan dit op uitdraaien?
Dat het juridisch pad wordt geëffend om straks op 12-jarige leeftijd te mogen trouwen?


19 augustus 2023Anne Marie Fox/Prime Video

Er komt geen tweede sezoen voor de serie 'A League Of Their Own' volgens Variety.

Volgens berichten van april jongstleden zouden er na het eerste seizoen van acht afleveringen een tweede seizoen volgen met slechts 4 afleveringen.. Jammer maar helaas.

"A League of Their Own" was gebaseerd op de klassieke film met dezelfde naam geregisseerd door Penny Marshall en hierin speelde Abbi Jacobson, D'Arcy Carden, Chante Adams, Melanie Field en Kate Berlant. De officiële beschrijving van de show zegt dat het “het verhaal vertelde van een hele generatie vrouwen die ervan droomde om professioneel honkbal te spelen. De show gaat dieper in op ras en seksualiteit en volgt de reis van een geheel nieuw ensemble van personages terwijl ze hun eigen weg banen naar het veld, zowel in de competitie als daarbuiten.
In onze herinnering zullen het altijd superhelden blijven.

Als acteur Elliot Page echt superkrachten bezat (in plaats van alleen personages te spelen die ze hebben), zou hij de wereld veranderen. Hij onthulde precies wat hij zou doen op het Library of Congress National Book Festival in 2023 in Washington D.C.

 LGBTNATION

True. Zoon van Da Brat en Jassika.

 Beelden van de zoon van de 49- jarige Da Brat en 41-jarige  Jesseca “Judy” Dupart.
Zijn naam is True Legend. Hij is 6 juli jongstleden geboren.

27 augustus 2023

Nog even wachten op de release van de film 'NYAD' , met Jodie Foster en Annette Bening.

Het is het waargebeurde verhaal over een dame die de 'Mount Everest' onder de marathonzwemmers, de tocht van Cuba naar Florida, zonder haaienkooi volbrengt.De film met in de hoofdrol Annette Bening als Diane Nyad en Jodie Foster in de rol als haar coach Bonnie Stoll, verschijnt op 3 november aanstaande.

jodie en annetteJodie en Annette
Hieronder nog een foto van de twee tijdens de filmopnames.

jodi en annette tijdes de filmopnames

En nauurlijk ook te zien op fero.tips en feromoon.info

kittyKortt

Tags: KittyKortt

Comments powered by CComment

Mastodon