Kortt Buitenlands Nieuws september 2022


 

uiterst rechts dokter Laurenuiterst rechts dokter Lauren

Komende weken komen er weer wat series die ik graag volg op mijn scherm.. Eén daarvan is New Amsterdam. Met daarin de twee lesbische doktoren Leila en Lauren. De kijkers waren al verbaasd over het vertrek van  Dr. Helen Sharpe aka Freema Agyeman , die we nog kennen van Sense8.

Zijn we in de laatste aflevering van het vorig seizoen helemaal gerustgesteld met een happy end voor Leila en Lauren, maak je riemen vast want in de eerste aflevering zal er iets gebeuren wat niemand heeft zien aankomen.

Wat spoilerfoto's van Charmaine Bingwa als Carmen Moyo in het definitieve en laatste seizoen van The Good Fight aflevering 3
Charmaine Bingwa as Carmen Moyo in The Good Fight episode 3, Season 6

Christine Baranski as Diane Lockhart and Charmaine Bingwa as Carmen Moyo in The Good Fight

Charmaine Bingwa as Carmen Moyo in The Good Fight episode 3, Season 6

Charmaine Bingwa as Carmen Moyo in The Good Fight episode 3, Season 6


Na het aangaan van een contract met HBOMax ben ik onmiddelijk begonnen met het kijken naar 'House Of The Dragons'. In het begin had ik nog enige hoop dat er iets moois zou groeien tussen Rhaenyra Targaryen ( een rol van de non-binaire acteur Emma D’Arcy) en de dochter van de Hand Alicent Hightower. Helaas, de dochter van de Hand is inmiddels met de koning getrouwd, wat haar nu dus de stiefmoeder maakt. Rheanyra heeft een ridder te bed genomen en er is geen lesbische hoop voor mij om de serie verder te kijken.

Mocht er alsnog wat vrouwelijke nattigheid gaan vloeien dan hou ik mij aanbevolen dat je mij de info stuurt via de comments hieronder.

dames

De dappere dames Cassie Dewell en Jenny Hoyt van Big Sky zien we ook komende week tegemoet in de eerste aflevering van weer het derde seizoen.

Rosie O Donnell naakt in een hete bedscene? Veel meer wilde ze niet zeggen toen ze op haar verklapstoel zat bij Howard Stern op de radio.In het kort komt het erop neer dat we haar dit komend seizoen vaker zulen zien als Carrie. Een rol die ze speelt in 'The L Word Generation Q', de verloofde van Tina. Daaruit kunnen we wel concluderen dat er geen TiBette herkansing zal plaatsvinden.
Zet de ondertiteling van de video hierboven aan. Het is er helaas alleen in het engels.

Verder zullen comedienne Margaret Cho, Joanna Cassidy, Joey Lauren Adams én de openlijk queer zangeres Kehlani gastrollen vervullen in het komende derde seizoen van 'The L Word generation Q'.

Ajbaja, kan niet wachten tot het 18 november is.Liefhebbers van techniek en borsten raad ik aan je in te schrijven voor d eproductie en technologie klas aan de Oakville Trafalgar High School in Oakville, Ontario als in Canada.

 


Er heeft eindelijk weer een echte demonstratieve Pride -optocht plaats gevonden. En wel in het rechtse Servië. Het homofobe land welk wordt geregeerd door een conservatieve lesbische premier wil graag tot de EU wil worden toegelaten.
Onder druk van diverse ambassades heeft er gisteren een verkorte optocht van enkele honderd meters plaats gevonden van het Hoog gerechtshof  naar een dichtbijzijnd park.
De officiele lezing van de regering had het over "het begeleiden van een groep mensen naar een concert in het park". FRANCE24


kittyKortt

met dank aan Autostraddle en spoilertv

 

 

Comments powered by CComment

Articles - FJ Related Plus

Mastodon