Kortt Buitendlands Nieuws woensdag 18 augustus 2021

11

0 user and 11 guests have thanked.

butch appreciation day

 

billie jean king

ijftien miljoen mensen zagen Billie Jean King in 1972 de beroemde wedstrijd ook wel 'battle of the sexes' winnen van een man, Bobby Riggs. Wat ze nog niet wisten is dat Billie jean op reeds 12-jarige leeftijd zich voor had genomen om voor gelijkheid te vechten. Luister over dit onderwerp en meer in de engelstalige podcast waarin ze vrijuit praat. kLIK hier als de podcast niet in je browser verschijnt.

KrisEen denderend goed stuk op AUTOSTRADDLE
Met de titel 'Stud Lesbians, Explained'.
Geschreven door Kris Chesson(zie foto links), @KidNamedKris, als haar eerste post in de cultuur categorie.
Je kent haar misschien ook van Bad Queers Podcast .

Het is vandaag  #ButchAppreciationDay.


Hierbij een intro over Stormy voor de yonis die haar niet kennen:


LHBT-Afghanen worden geconfronteerd met 'uitroeiing' door de Taliban - we moeten actie ondernemen om ze te redden inews heeft er een stuk over geschreven.

aubrey was her nameaubrey was her name...Weet je nog dat we van de winter het hebben gehad over Kristin Stewart's kerstfilm en dat we liever hadden gehad dat ze iets kreeg met de sensuele biseksuele Aubrey Plaza? Er zijn verscheidene fanvideos gemaakt zoals cLICK HERe 'Aubrey was her name..

Nou, díe Aubrey zal binnenkort de hoofdrol vertolken in Emily the criminal als Emily, de crimineel.
Samen met Gina Gershon en Megalyn Echikunwoke. via OUTHet is al weer 11jaar geleden dat de film 'The Kids Are Alright' dat losjes is gebaseerd op het echte leven van   en haar partner Wendy Melvoin overal prijzen won.

Binnenkort komt er een nieuwe documentaire op de Noord-Amerikaanse televisie van Ry Russo-Young genaamd  'Nuclear Family' waar het wat minder losjes verloopt . Het is een documentaire met kernwaarden als lesbische familie, spermadonor en voogdijschap. En ze heeft het zelf allemaal als kind meegemaakt. Via ADVOCATE

Een primeur: In de meest recente Drag Race UK 3 zal er voor het eerst een cis vrouw meedoen. Haar naam is Victoria Scone
via OUT .

Tot zover Kortt Buitenlands Nieuws.

kittyKortt
Tags: KittyKortt

Comments powered by CComment

Articles - FJ Related Plus