Nieuws

Taylor Swift's nieuwe man in Midnights - trailer is transgender

Taylor Swift

  Nee, dat is niet Drake in Taylor Swift's nieuwe videoclip teaser, maar het is een super hot trans-model en acteur die veel aandacht krijgt.

Er wordt veel gedaan in de Verenigde Staten om de LGBTQ+-gemeenschap de laatste tijd zo veel mogelijk uit te wissen, maar daar heeft een superster  maling  aan en brengt trans-representatie naar haar langverwachte nieuwe album.

Taylor Swift's Midnights viel op vrijdag, maar in afwachting van de release plaatste de zij donderdagavond een sissende teaser-video in haar sociale media.

De clip bevat scènes uit verschillende aankomende video's - alleen de video voor "Anti-Hero" is uitgebracht - die bij het album horen. Voor LGBTQ+ Swifties viel een van de mensen in de video's op.

Van het uiterlijk, via de scènes die Swift onthulde, speelt transmodel en acteur Laith Ashley op verschillende punten de liefdesbelang van de zangeres.

Taylor en LaitheAshley verschijnt in silhouet op een drukke dansvloer, bezig met een heet en stomend dansmoment met Swift. Verderop in de video liggen Ashley en Swift samen in bed, en Swift streelt verlangend Ashley's shirtloze rug terwijl hij naast haar ligt te slapen.

naam Laithe Ashley de la cruzDe video eindigt met Swift die naar de camera knipoogt, en alles wordt op een zwart kredietscherm weergegeven, waarbij de naam van Laith Ashley wordt onthuld onder Swift-medewerker Jack Antonoff en boven komiek Mike Birbiglia.

Het model deelde de trailer in een Instagram-verhaal en schreef: "Je bent magisch. Bedankt dat ik een kleine rol mocht spelen in je verhaal."

De albumrelease van Taylor Swift trekt veel aandacht, en de buzz rond de video was zeker in lijn der verwachtingen.

"Het is ongelooflijk om @laith_ashley te zien als een onderdeel van de Midnights-muziekvideo's, en niet slechts als een personage van Taylor's verlangen", zei Alex Schmider, directeur van transvertegenwoordiging bij GLAAD, op Twitter.

Omdat internet de plek is waar het is, zijn velen die Ashley's sexappeal voor het eerst ontdekken, fans.

transman Laith Ashley De La CruzEn degenen die hem kennen, vieren dit niveau van blootstelling.


Vrij vertaald naar bericht van de ADVOCATEComments powered by CComment

Articles - FJ Related Plus

Mastodon