Kids with Buns: duo uit Sint-Niklaas

3

0 user and 3 guests have thanked.

 De luisteraars van Studio Brussel hebben hun "Nieuwe Lichting 2021" gekozen.
 De drie jonge artiesten Kids With Buns, Ramkot en The Haunted Youth zijn als winnaars uit de bus gekomen. Voor de talentenjacht met nieuw muzikaal talent van eigen bodem hebben meer dan 850 artiesten zich ingeschreven. Kids with Buns, Ramkot en The Haunted Youth konden tijdens de stemweek met 9 finalisten de meeste luisteraars van Studio Brussel overtuigen. Ze winnen onder andere airplay op de radiozender. Ontdek hier meer over het meisjesduo uit Sint-Niklaas.


Kids with Buns, de indieband rond Marie (21) en Amber (19) uit Sint-Niklaas, die sinds 1,5 jaar bestaat. Hun nummer "Bad grades" is letterlijk het eerste liedje dat ze samen geschreven hebben. Het gaat volgens Amber over "jezelf niet thuis voelen in een bepaalde situatie, en ook niet begrepen worden". Kids with Buns klinkt dromerig, en wil naar eigen zeggen zo veel mogelijk halen uit twee gitaren (één elektrische en één akoestische) en twee stemmen. Zelf zijn Marie en Amber vooral fan van Ben Howard en Phoebe Bridgers.

Volgens de jury van De Nieuwe Lichting "lijken Marie en Amber geschoold in de indiesound die ons al tokkelend naar een heerlijk dromenland leidt. De jury wil zich met veel plezier wat vaker laven aan het unieke en diepe stemgeluid van Marie."


 


Comments powered by CComment

Articles - FJ Related Plus