Christina Curry en vriendin promoten bondage-achtige lijn als eerste homostel in Hunkemöller-reclame

0

Be first to thanks! .

 Christina Curry en haar geliefde Shenta Ignacio zijn voor de camera uit de kleren en ín de lingerie gegaan voor Hunkemöller. Het stel promoot met de shoot een op ‘Japanse bondage’ geïnspireerde lijn. Het is de eerste keer dat een homoseksueel koppel in een campagne van het merk te zien is.

Hunkemöller belooft een collectie zonder katoenen slipjes, maar met kant, leer en straps. Op de foto’s zijn Christina en Shenta inderdaad te zien in lederen ensembles; Christina poseert daarnaast met een zweepachtig attribuut dat vaak wordt gebruikt om tikjes te geven in de slaapkamer.

Christina Curry.
 
Christina Curry. © Jesaja Hizkia/Hunkemöller

Pijn en schoonheid

Japanse bondage wordt ook wel kinbaku genoemd. Onderdeel daarvan is dat mensen elkaar volgens bepaalde patronen vastbinden. Dat veroorzaakt pijn, maar ook schoonheid, zo is de gedachte (en het is niet zonder gevaar).

Op de liefdevolle foto’s van Christina en Shenta komt overigens geen bondage voor. De tortelduiven poseren juist in een huiselijke setting, soms knuffelend en bijna kussend

Kan maar niet bevatten hoe mooi je bent

Christina Curry
Shenta en Christina
 
Shenta en Christina © Jesaja Hizkia/Hunkemöller

Lieve woorden

Curry gaf de afgelopen dagen al enkele voorproefjes van de shoot op Instagram en deelde lieve woorden voor haar vlam.

‘Mijn belachelijk hete vriendin en ik hebben een shoot gehad voor Hunkemöller’, schreef ze onder meer. ‘Kan maar niet bevatten hoe mooi je bent en hoeveel geluk ik heb.’ Ze bekende terloops grappend dat ze tijdens de shoot niet aan speelplezier in bed dacht, maar aan haar volgende snack.

Op deze foto dacht Christina aan haar volgende snack.
 
Shenta en Christina
 
Shenta en Christina.
 


ad

Articles - FJ Related Plus