HEMA verkoopt limited edition Pride t-shirts ontworpen door Viktor&Rolf


 

Bij HEMA vinden ze dat liefde voor iedereen is. Daarom heeft HEMA, samen met de bekende modeontwerpers Viktor&Rolf, speciaal voor Prideweek een t-shirt ontworpen waar deze boodschap in regenboogletters op staat. De volledige opbrengst wordt aan het COC gedoneerd.

De t-shirts zijn ontworpen ter ere van Prideweek die over twee weken in Amsterdam van start zal gaan. HEMA gelooft dat een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn een betere samenleving is. HEMA maakt zich daarom al een aantal jaren sterk voor de acceptatie van LBTHI’s.

“Door samen te werken met HEMA tijdens Pride bereiken wij een heel groot deel van Nederland met een belangrijke boodschap; Love is for everyone“, aldus Viktor en Rolf.

Opbrengst Viktor&Rolf Pride t-shirts voor COC’s GSA

Met de verkoop van de Pride t-shirts steunt HEMA de COC’s Gender & Sexuality Alliance (GSA), een verbond tussen leerlingen en docenten met diverse seksuele oriëntaties, genderidentiteiten en genderexpressies. Samen werken ze aan een school die veilig is voor iedereen, of je nu homo, hetero, lesbisch, bi, trans, non-binair of in dubio bent.

Met de steun van de HEMA kan het COC elk jaar 600 extra GSA’s mee laten doen aan de Paarse Vrijdag.

“Met de GSA’s zet het COC zich al jaren in voor een veilige school voor iedereen. Juist de samenwerking tussen LHBTI-leerlingen en hun bondgenoten maakt deze aanpak succesvol. We zijn dan ook enorm blij dat de HEMA het COC hier al enkele jaren in steunt”, aldus COC-voorzitter Astrid Oosenbrug.

Verkoop vanaf donderdag 18 juli

De t-shirts zijn vanaf donderdag 18 juli in een limited edition verkrijgbaar in tien Amsterdamse HEMA-filialen en online via hema.nl/pride. De t-shirts vind je in verschillende maten, in regular fit en slim fit, en zijn € 10.- per stuk. Wees er snel bij want op = op!

coc

Tags: Gay Pride

Comments powered by CComment

Mastodon