Bowe & Kamminga: Gelukkig in de liefde

11

0 user and 11 guests have thanked.


 Schaatssters Brittany Bowe en Manon Kamminga zijn al ruim twee jaar dolgelukkig samen. Aan de hand van een aantal thema’s voerden we een openhartig gesprek met het liefdeskoppel dat zich niet tegen laat houden door grenzen.

Wat maakt Brittany zo leuk?

Manon: “In het begin vond ik Brittany vooral een stoer wijf. Toen ik wat jonger was, heb ik haar een keer gezien in Spanje. Tijdens het WK skeeleren. Dat was haar laatste WK als inlineskater en mijn allereerste. Op de skates was ze echt een beest. Brittany is iets ouder dan ik. Zij reed bij de senioren, ik bij de kadetten of de junioren. Ik keek tegen haar op. Later maakte ze de overstap naar het schaatsen. Daardoor zagen we elkaar steeds vaker, hadden we af en toe een beetje contact. Nu ik haar beter heb leren kennen, weet ik dat ze op het ijs een heel ander persoon is. Op het ijs doet Brittany er alles aan om te winnen en laat ze zich door niemand stoppen. Daarbuiten is ze heel lief, spontaan en meelevend.”

Brittany: “Ik ben inderdaad een ander persoon op het ijs. Op wedstrijddagen ben ik heel relaxed. Pas als ik mijn pak aantrek en door de tunnel loop, gaat er een knop om. Dan komt de pure winnaarsmentaliteit naar boven en wil ik iedereen verslaan.”

Wat vind je zo leuk aan Manon?
Brittany: “Het eerste wat ik leuk aan haar vond, was haar uiterlijk. Ik herinner me nog een verhaal van ruim zes jaar geleden. We waren in Thialf voor een wereldbekerwedstrijd. Ik zag haar op de tribune zitten. Ze viel me meteen op. Ik dacht: zíj is leuk! Op dat moment wist ik nog niet hoe ze heette, dus ging ik dat aan mensen vragen. Ik kwam er al snel achter dat ze een relatie had, dus ik dacht: oké, ik laat het wel gaan. Toen we elkaar steeds meer zagen, vond ik haar nog altijd erg aantrekkelijk. Daarnaast voelde ik me op m’n gemak als ik bij haar was. Ze zorgde ervoor dat ik me goed voelde. De manier hoe ze zich gedraagt en mensen behandelt, vind ik fijn.”

In een eerder interview met Helden vergeleek je Manon zelfs met je moeder.
“Klopt. Manon is de eerste vrouw die ik net als m’n moeder op een voetstuk heb geplaatst. Ik wil haar alle liefde geven die ik heb en zet haar op de eerste plaats. Net als mijn moeder wil ik ook dat zij altijd een glimlach op haar gezicht heeft.”

Manon: “Soms zijn er mensen onaardig tegen me en dan zegt Brittany er wat van, kan ze ook echt boos worden. Ze komt in zulke situaties voor me op, dat doet me goed.”

Brittany, lachend: “Misschien moet ik me af en toe wat minder opwinden, maar het raakt me. Je weet dat ik het doe omdat ik van je houd, toch? Ik ben je grootste fan en vriendin.”

Helden

Tags: lesbian couple

logofmoud feromoon.info since 2005 and fero.tips are the same. CONTACT

Alle bronnen van deze site worden verzameld via internet voor research.

We do not use cookies or anything to track our visitors. The 'videohosts' do. That's why we advise you to use something like MALWAREBYTES or similar besides the free adblockers extensions for your browser, to enjoy carefree sharing.
The video keeps buffering? Just pause it for 5-10 minutes then continue playing.