Christina Curry wil kinderen met Shenta

5

0 user and 5 guests have thanked.

 
Shenta Christina Curry is zo dol op haar vriendin het Braziliaans-Nederlandse model Shenta Ignacio dat de twee het onderwerp kinderen hebben besproken. De 27-jarige dochter van Patricia Paay wil niet direct moeder worden, maar ze weet wel al welke functie ze precies wil gaan vervullen.

Christina, die nu een jaar samen is met Shenta, zegt tegen vrouwenblad VIVA dat ze graag een kindje uit een eitje van haar vriendin wil dragen. ,,Zij wil geen kinderen baren, dus ik word de oven''.

Voor een eventuele donor hoeft ze niet ver te zoeken. ,,We hebben genoeg leuke mannen om ons heen die zich willen opofferen. Misschien wel mijn onwijs knappe ex-vriend die op Johnny Depp lijkt."

Naar eigen zeggen maakt Shenta haar 'positiever'. ,,Ik heb eindelijk mijn gelijke gevonden (...) Ik viel nooit op meisjes met krullen, omdat het vaak zulke blije, tv-presentatrice-actige types zijn van wie ik overprikkeld raak. Gelukkig heeft ze ook een grumpy kant. We lijken wel op elkaar in de manier waarop we zijn opgegroeid. We hebben als kind veel gereisd met onze ouders en op veel verschillende scholen gezeten.''

 

▫️racial ambiguity ▫️👩🏽❤️👩🏻 shirts by @ilovebieyee

Een bericht gedeeld door Christina Curry (@katinkacoorie) op 7 Okt 2017 om 3:06 PDT 

We Are Electric - één grote circus teringzooi. En voor alle mensen die ik ben tegengekomen...IK WAS BEHOORLIJK LIT JA. Haha

Een bericht gedeeld door Christina Curry (@katinkacoorie) op 21 Jun 2017 om 8:13 PDT

Tags: ChristinaCurry, Shenta Ignacio

 
blank
logofmoud feromoon.info and fero.tips are the same. CONTACT
personal trainers Noémia Grot & Ginger Guttmann founders & owners of PT020
Personal trainers Noémia Grot & Ginger Guttmann founders & owners of PT020 . 

WOMEN'S EURO 2017