SURINAME: Ascona kampioen SVB senioren vrouwenvoetbal competitie

6

0 user and 6 guests have thanked.

 

Ascona is kampioen geworden van de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) senioren vrouwenvoetbal competitie. Volgens trainer Daniel Monsanto speelde Oema Soso, die uiteindelijk met 1-0 verloor, het beslissingsduel voor het kampioenschap onder protest.

Monsanto geeft aan dat drie speelsters van Oema Soso werden geschorst, nadat er een ophef ontstond tussen enkele speelsters van Oema Soso en Ascona na de wedstrijd in de finaleronde, die in een 0-0 gelijkspel eindigde. De SVB deelde enkele pittige straffen uit aan de speelsters. Pamela Ansoe en Elvida Lammy van Oema Soso kregen een schorsing van drie wedstrijden, terwijl Sabrina Rigters een schorsing van vijf wedstrijden kreeg. Monsanto zegt verder dat het bestuur van de club niet eens was met deze sancties en ging in beroep tegen de straffen. De SVB kon het hoger beroep niet behandelen voor de beslissingswedstrijd, hierdoor speelde Oema Soso dit duel onder protest, geeft Monsanto aan.

Monsanto geeft wel aan dat Ascona heel hard gewerkt heeft voor het kampioenschap en verdiend kampioen is geworden, maar hij vindt dat als hij de drie speelsters ter beschikking had, dan kon de wedstrijd anders aflopen.

 
blank
logofmoud feromoon.info and fero.tips are the same. CONTACT
personal trainers Noémia Grot & Ginger Guttmann founders & owners of PT020
Personal trainers Noémia Grot & Ginger Guttmann founders & owners of PT020 . 

WOMEN'S EURO 2017