Boer zoekt Vrouw-experts op de koffie bij boerin Bertie

2

0 user and 2 guests have thanked.

RENESSE - Maandag was dé dag voor de Boer zoekt Vrouw-experts uit Renesse. Jo van Elswijk, Ans Hartnagel en Janny van Hengel mochten op de koffie bij boerin Bertie. Zondagavond was de laatste aflevering van het tv-programma en daarin zagen we dat Bertie en haar vrouw Esther nog steeds samen zijn.

Ze zien er gelukkig uit
"Het was echt fantastisch," vertelt Jo van Elswijk. "We werden hartelijk ontvangen met bolussen en het was gezellig." Ook Ans Hartnagel en Janny van Hengel zijn het daar mee eens. Ans Hartnagel twijfelde een week geleden nog of Esther wel de goede vrouw voor Bertie was. "Maar nu ik ze hier zo samen zie, ben ik ook overtuigd hoor! Ze zien er gelukkig uit."

Ondergedoken
De boerin en haar vriendin hebben de afgelopen maanden wel 'ondergedoken' gezeten. In de weekenden kwam Esther vaak naar Renesse, maar ze mocht nog niet worden gezien. "We hebben vaak bij het raam moeten wegduiken," vertelt Esther. "Maar nu mogen we eindelijk normaal over straat." En dat is ook het plan voor de komende tijd: samen leuke dingen doen.

OMROEP ZEELAND

Tags: Lesbisch, Bertie

Comments powered by CComment